نوشته شده توسط : saeedi

 

بومرنگ

بومرنگ

بومرنگ (به انگلیسی: boomerang) یک سلاح و ابزار شکار و وسیله پرتابی است که عمدتا بومیان استرالیا از ان استفاده می‌کردند.

 

ساختار بومرنگ تا حدودی شبیه به یال‌های هواپیماست.به صورتی که یک طرف ان قوص دار و یک طرف ان مسطح ساخته می‌شود. این وسیله برای بازگشت از فرایند گریز از مرکز و قوانین فشار هوا استفاده می‌کند.

 

 
۷۰۰۰ تومان
خرید بومرنگ

بومرنگ 



:: موضوعات مرتبط: اشپزی , اموزش انواع غذا , اموزش شیرینی پزی , انواع مربا , خواص مواد غذایی , ,
:: برچسب‌ها: بومرنگ , , خرید بومرنگ , , فروش بومرنگ , , خرید اینترنتی بومرنگ , , خرید آنلاین بومرنگ , , وسیله ی پرتابی , , وسیله ی بازی کودکان , , بازی کودکانه , , بومرنگ رنگی , , بومرنگ پلاستیکی , فروش بومرنگ , خرید اینترنتی بومرنگ ,
:: بازدید از این مطلب : 206
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 19 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : saeedi

 

سیب,خواص سیب,فواید سیب,خاصیت سیب,خواص سیب ترش

خواص سیب


خواص سیب

خواص سیب-سیب، یکی از سلامت بخش‌ترین خوراکی‌های اطراف ما محسوب می‌شود. از زمان‌های گذشته مردم جهان علاقه‌ی فراوانی به میوه‌ها داشتند. طبق نظر مورخان، منشاء اصلی سیب مناطق سردسیر شمال اروپا بوده و از آنجا این میوه‌ی با ارزش و مفید به نقاط دیگر جهان منتقل شده است.سیب یکی از میوه‌هایی است که قبل از دیگر میوه‌ها شناخته شد. تمدن انسان از دیر باز با سیب پیوند خورده است. سیب نشانه‌ی عشق و باروری، دوستی، زیبایی، خوش‌بختی، تندرستی، دانایی، خوشی، نیرومندی و ... می‌باشد. سیب دارای انواع بسیار متفاوتی است.



:: موضوعات مرتبط: اشپزی , خواص مواد غذایی , ,
:: برچسب‌ها: خواص سیب ,
:: بازدید از این مطلب : 73
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 اسفند 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : saeedi


:: موضوعات مرتبط: اشپزی , خواص مواد غذایی , ,
:: برچسب‌ها: ماست معمولی یا پروبیوتیک!؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 69
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 اسفند 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : saeedi

  

 فواید آب آلبالو , خواص آلبالو

 

آب آلبالو خطر بیماری‌های قلبی عروقی را در مبتلایان به دیابت کاهش می‌دهد. نوشیدن این آب‌میوه، درد عضلانی ناشی از ورزش را کاهش می‌دهد و همچنین نوشیدن آن در صبح به خواب بهتر در شب کمک می‌کند.



:: موضوعات مرتبط: اشپزی , خواص مواد غذایی , ,
:: برچسب‌ها: 3 خاصیت فوق‌العاده‌ی آب آلبالو ,
:: بازدید از این مطلب : 61
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 اسفند 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : saeedi

 

فواید میگو , طبخ میگو

خواص میگو

میگوی سرخ یا سوخاری شده، میزان کالری دریافتی را افزایش می‌دهد در حالی که می‌توان با بخارپز کردن این منبع پروتئینی و زدن چاشنی‌ای مانند آب لیموترش تازه به آن، وعده غذایی کم‌کالری و در عین حال مغذی‌ای داشت.



:: موضوعات مرتبط: اشپزی , خواص مواد غذایی , ,
:: برچسب‌ها: پنج خاصیت میگو ,
:: بازدید از این مطلب : 68
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 اسفند 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : saeedi

 

 

خواص هندوانه, خواص داروئی هندوانه, مواد داخل هندوانه, از هندوانه چه می دانی

 

 

آشنایی با خواص هندوانه خوردن یک برش هندوانه سرد در گرمای تابستان واقعا می‌چسبد، اما دانشمندان می‌گویند برای حفظ خواص مغذی هندوانه بهتر است آن را درجه حرارت اتاق نگهداری و مصرف کرد.



:: موضوعات مرتبط: اشپزی , خواص مواد غذایی , ,
:: برچسب‌ها: آشنایی با خواص هندوانه ,
:: بازدید از این مطلب : 72
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 اسفند 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : saeedi

 

طرز تهیه ماست پروبیوتیک , فرآورده های پروبیوتیکی

 

علاوه بر معرفی غذاهای پروبیوتیک به عنوان غذاهای مفید ، فرهنگ سازی و ایجاد یک طرز فکر نوین در درک این مطلب که فرآورده های پروبیوتیک قرص و کپسول نبوده بلکه جزئی از سبد غذایی روزانه خانوار به شمار می آیند بسیار ضروری است .



:: موضوعات مرتبط: اشپزی , خواص مواد غذایی , ,
:: برچسب‌ها: با فرآورده های غذایی پروبیوتیک آشنا شویم ,
:: بازدید از این مطلب : 67
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 اسفند 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : saeedi
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 اسفند 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : saeedi
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 اسفند 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : saeedi
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 اسفند 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : saeedi

 


فواید نمک دریایی , خواص داروئی نمک دریایی

بسیاری از افراد با شنیدن برخی مزایایی نمک دریایی نسبت به نمک معمولی تمایل پیدا کرده‌اند از این نمک بیش از پیش در تهیه غذاهایشان استفاده کنند با این امید که به ارتقای سلامتی‌اشان کمک کنند.

 

برخی مزایای نمک دریایی نسبت به نمک معمولی عبارتند از:



:: موضوعات مرتبط: اشپزی , خواص مواد غذایی , ,
:: برچسب‌ها: آشنایی با برخی از خواص نمک دریایی ,
:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 اسفند 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : saeedi


خواص سبزی خوردن

 

خواص سبزی خوردن

کارشناسان تغذیه مصرف روزانه 3 تا 5 "سروینگ" سبزیجات را به افراد توصیه می کنند.هر سروینگ یا واحد معادل یک لیوان سبزیجات خام یا نصف لیوان سبزیجات پخته است.



:: موضوعات مرتبط: اشپزی , خواص مواد غذایی , ,
:: بازدید از این مطلب : 59
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 اسفند 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : saeedi


آشنایی با پلو و کته , فرق بین کته و آبکش

غذا خوردن علاوه بر لذت آور بودنش، كار روزمره هر خانواده‌اي است. بر همين اساس طبخ و پختن غذا از كارهاي هميشگي خانم‌هاي خانه‌ محسوب مي‌شود.



:: موضوعات مرتبط: اشپزی , خواص مواد غذایی , ,
:: برچسب‌ها: پلو ؛ كته يا آبكش ,
:: بازدید از این مطلب : 61
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 اسفند 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : saeedi


میوه رامبوتان , خواص رامبوتان

 

 

یکی از میو های جنوب شرقی آسیا و بومی مالزی و اندونزی و تایلند است. در زبان مالیایی به معنی میوه مودار است که بر گرفته از شکل ظاهری آن است.

 



:: موضوعات مرتبط: اشپزی , خواص مواد غذایی , ,
:: برچسب‌ها: خواص میوه رامبوتان ,
:: بازدید از این مطلب : 120
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 اسفند 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : saeedi

خواص شیره خرما , خواص ارده و شیره
بهترین نوع مصرف شیره که برای همه‌ی مزاج‌ها مناسب می‌باشد، این است که شیره را با سرکه بجوشانید و محصول نهایی را که «سرکه شیره» نام دارد با کاهو بخورید و نهایت لذت را از خوردن این معجون ببرید.



:: موضوعات مرتبط: اشپزی , خواص مواد غذایی , ,
:: برچسب‌ها: ویژگی‌ها و خواص غذایی شیره خرما ,
:: بازدید از این مطلب : 63
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 اسفند 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : saeedi
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 اسفند 1391 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد