بومرنگ (به انگلیسی: boomerang) یک سلاح و ابزار شکار و وسیله پرتابی است که عمدتا بومیان استرالیا از ان استفاده میکردند.
ساختار بومرنگ تا حدودی شبیه به یالهای هواپیماست.به صورتی که یک طرف ان قوص دار و یک طرف ان مسطح ساخته میشود. این وسیله برای بازگشت از فرایند گریز از مرکز و قوانین فشار هوا استفاده میکند.
خواص سیب-سیب، یکی از سلامت بخشترین خوراکیهای اطراف ما محسوب میشود. از زمانهای گذشته مردم جهان علاقهی فراوانی به میوهها داشتند. طبق نظر مورخان، منشاء اصلی سیب مناطق سردسیر شمال اروپا بوده و از آنجا این میوهی با ارزش و مفید به نقاط دیگر جهان منتقل شده است.سیب یکی از میوههایی است که قبل از دیگر میوهها شناخته شد. تمدن انسان از دیر باز با سیب پیوند خورده است. سیب نشانهی عشق و باروری، دوستی، زیبایی، خوشبختی، تندرستی، دانایی، خوشی، نیرومندی و ... میباشد. سیب دارای انواع بسیار متفاوتی است.
آب آلبالو خطر بیماریهای قلبی عروقی را در مبتلایان به دیابت کاهش میدهد. نوشیدن این آبمیوه، درد عضلانی ناشی از ورزش را کاهش میدهد و همچنین نوشیدن آن در صبح به خواب بهتر در شب کمک میکند.
میگوی سرخ یا سوخاری شده، میزان کالری دریافتی را افزایش میدهد در حالی که میتوان با بخارپز کردن این منبع پروتئینی و زدن چاشنیای مانند آب لیموترش تازه به آن، وعده غذایی کمکالری و در عین حال مغذیای داشت.
آشنایی با خواص هندوانه خوردن یک برش هندوانه سرد در گرمای تابستان واقعا میچسبد، اما دانشمندان میگویند برای حفظ خواص مغذی هندوانه بهتر است آن را درجه حرارت اتاق نگهداری و مصرف کرد.
علاوه بر معرفی غذاهای پروبیوتیک به عنوان غذاهای مفید ، فرهنگ سازی و ایجاد یک طرز فکر نوین در درک این مطلب که فرآورده های پروبیوتیک قرص و کپسول نبوده بلکه جزئی از سبد غذایی روزانه خانوار به شمار می آیند بسیار ضروری است .
بسیاری از افراد با شنیدن برخی مزایایی نمک دریایی نسبت به نمک معمولی تمایل پیدا کردهاند از این نمک بیش از پیش در تهیه غذاهایشان استفاده کنند با این امید که به ارتقای سلامتیاشان کمک کنند.
برخی مزایای نمک دریایی نسبت به نمک معمولی عبارتند از:
کارشناسان تغذیه مصرف روزانه 3 تا 5 "سروینگ" سبزیجات را به افراد توصیه می کنند.هر سروینگ یا واحد معادل یک لیوان سبزیجات خام یا نصف لیوان سبزیجات پخته است.
بهترین نوع مصرف شیره که برای همهی مزاجها مناسب میباشد، این است که شیره را با سرکه بجوشانید و محصول نهایی را که «سرکه شیره» نام دارد با کاهو بخورید و نهایت لذت را از خوردن این معجون ببرید.